Avatar: Posljednji gospodar vjetrova, 2. sezona

thumbnail Izvorni naslov: Avatar: The Last Airbender
serija, 2005.–2008.

Broj dostupnih nastavaka: 20
Hrvatski podslovi
Hrvatski audio
Dodano: 15. listopada 2018.


2005 / The animated serie Avatar is about the world's power that for long was divided over four nations: Earth, Fire, Water and Air. Eventually the world fell out of balance and there was only one Avatar who could save it: Aang.

Vanjske poveznice:
IMDb prime video

2. sezona

1The Avatar StateGB
2The Cave of Two LoversGB
3Return to OmashuGB
4The SwampGB
5Avatar DayGB
6The Blind BanditGB
7Zuko AloneGB
8The ChaseGB
9Bitter WorkGB
10The LibraryGB
11The DesertGB
12The Serpent's PassGB
13The DrillGB
14City of Walls and SecretsGB
15The Tales of Ba Sing SeGB
16Appa's Lost DaysGB
17Lake LaogaiGB
18The Earth KingGB
19The GuruGB
20The Crossroads of DestinyGB