Avatar: Legenda o Korri, 2. sezona

thumbnail Izvorni naslov: The Legend of Korra
serija, 2012.–2014.

Broj dostupnih nastavaka: 26
Hrvatski podslovi
Hrvatski audio
Dodano: 7. kolovoza 2019.
Uklonjeno: 14. listopada 2019.


2014 / Avatar Korra, a rebellious young woman who challenges tradition, is on a dangerous quest to become an Avatar. Despite the immense danger, she vows to stop the growing anti-bending revolution and find a balance within herself.

Vanjske poveznice:
IMDb prime video

2. sezona

1A Breath of Fresh AirGB
3The Earth QueenGB
4In Harm’s WayGB
5The Metal ClanGB
6Old WoundsGB
7Original AirbendersGB
8The Terror WithinGB
9The StakeoutGB
10Long Live the QueenGB
11The UltimatumGB
12Enter the VoidGB
13Venom of the Red LotusGB
14After All These YearsGB
15Korra AloneGB
16The CoronationGB
17The CallingGB
18Enemy at the GatesGB
19Battle of ZaofuGB
22Beyond the WildsGB
23Operation: BeifongGB
24Kuvira’s GambitGB
25Day of the ColossusGB
26The Last StandGB